Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Cookies og privatlivspolitik

Vi indsamler løbende information om alle besøg på cafevalhalla.dk for at du kan gennemføre køb, for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på vores hjemmeside og i vores apps samt til at understøtte vores markedsføring. Indsamlingen af oplysninger på cafevalhalla.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Vi behandler dine personoplysninger (såsom navn, telefonnummer, købshistorik og adresse) fortroligt og i overensstemmelse med persondataloven. Her kan du læse om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du gør indsigelse vedr. cookies og privatlivspolitik på cafevalhalla.dk.

Vi indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af såkaldte cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Cookies

Ved at benytte denne hjemmeside, cafevalhalla.dk, accepterer du, at vi bruger cookies.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Læs mere om cookies

Cookies bærer en del af cafevalhalla.dk’s funktionalitet. På cafevalhalla.dk sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten på sitet. Det er fx cookies, der lagres, når du logger ind på cafevalhalla.dk. Der kan også sættes en cookie for at tilpasse visse af vores tjenester til, hvor brugeren befinder sig. Derudover bruges der cookies, der holder styr på indholdet af din bestillingsseddel, både på vores hjemmeside og i vores apps.

Afviser du cookies, kan du ikke handle på cafevalhalla.dk. Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser, men så kan du ikke handle på cafevalhalla.dk, fordi vi ikke tilføje ordre til din bestillingsseddel eller logge dig ind.

Sletning af cookies

Ønsker du at slette vores cookies på din computer, fx efter dit besøg, kan du selv gøre det. Brug evt. denne vejledning, som dækker de mest gængse browsere. Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Tredjeparts cookies

Vi bruger en række tredjeparts services, hvoraf nogle bruger cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge dette link.

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på cafevalhalla.dk. Disse cookies bruges til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem, hvor mange sider der ses per bruger, og hvilke sider der ses i samme besøg m.m. Her bruger vi bl.a. Google Analytics og Visual Website Optimizer. Du kan fravælge Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

På cafevalhalla.dk kan der desuden lagres cookies, når der benyttes tjenester og komponenter fra tredjepart, fx Google Maps, YouTube videoer, Tweets eller Facebook kommentarer. Vores integration med Facebook, YouTube og Twitter bruger cookies til at holde styr på, om du er logget ind på tjenesten. cafevalhalla.dk indeholder også 3. parts komponenter som “Facebook Anbefal”, “Facebook synes godt om” eller “Tweet this”. Vi bruger også værktøjer til at styre vores digitale markedsføring, fx Adform, Adroll og AdWords.

Disse tredjeparts komponenter bevirker, at indehaveren af komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IPadresse, og hvilke sider du besøger på cafevalhalla.dk og tilsvarende. Er du samtidig med dit besøg på cafevalhalla.dk logget på for eksempel Facebook eller Google, er det muligt for Facebook/Google at henføre disse data med din profil. Den behandling, som indehaveren af tredjeparts komponenten foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af tredjeparts komponenten.

Indsamling, opbevaring og brug af persondata

Når du afgiver en ordre på cafevalhalla.dk, skal du oplyse dit navn, adresse, mail og telefonnummer. Vi skal bruge disse oplysninger for at kunne lave din ordre. Alle oplysninger, som cafevalhalla.dk registrerer for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Af hensyn til vores bogføring skal vi gemme disse oplysninger i 5 år. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved at oprette en profil, deltage i en undersøgelse, acceptere Facebook Connect eller lignende. Vi videregiver aldrig dine persondata (navn, adresse, etc.) til sociale netværk som Facebook, Twitter, etc. uden din eksplicitte tilladelse

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Den dataansvarlige er: Direktøren for cafevalhalla.dk.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Kontakt vedr. personoplysninger

Som registreret hos cafevalhalla.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til cafevalhalla.dk via mail: info@cafevalhalla .dk

Vil du klage over hjemmesidens information om cookies?

Hvis du som bruger mener, at hjemmesiden ikke overholder cookie-reglerne, kan du derfor rette din klage til FDIH.

Inden du sender din klage til FDIH skal følgende forudsætninger være opfyldt:

  • Du har forinden klaget direkte til den ansvarlige for den pågældende hjemmeside med en udførlig beskrivelse af, hvor og hvad hjemmesiden ikke overholder den danske vejledning.
  • Din klage er blevet afvist eller forholdet ikke er afhjulpet senest 30 arbejdsdage efter modtagelse af klagen

Opfylder du ovenstående krav, skal du sende din klage til FDIH på kontakt@fdih .dk. Klagen skal indeholde:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mail
  • Dit telefonnummer
  • Hjemmesidens www adresse
  • Detaljeret beskrivelse af klagens indhold
  • Dokumentation for tidligere klage til hjemmesiden

FDIH vil herefter behandle din klage inden for rimelig tid.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Café Valhalla Ivs

CVR: 37568422

E-mail kundeservice:

Telefon kundeservice: 48 48 14 48

Cookies og privatlivspolitik er senest opdateret den 8. December 2016.